Featurehistorier

Dell Inspiron 14 2-i-1 anmeldelse (AMD): En velfungerende allround bærbar computer til skole og videre

Dell Inspiron 14 2 I 1 Anmeldelse Amd En Velfungerende Allround Baerbar Computer Til Skole Og Videre

Der er ingen tvivl om, at Dell tilbyder en masse bærbare computere i sit udvalg. Øverst er den helt dyre XPS, for virksomheder er der Latitude-serien, og så er der gaming-laptops fra Alienware-serien. Men hvis du er studerende eller forælder, eller hvis du bare vil have en no-nonsense bærbar computer, der tager lidt fra alle tre serier, men uden at gå for meget, så er Inspiron-serien det, du vil se på.

Inspiron bærbare computere er designet med budgetter i tankerne, og den ny Inspiron 14 2-i-1 er ikke anderledes. Med en AMD Ryzen 7 5700U-processor under hætten og en slank rammeskærm er denne bærbare computer perfekt som en almindelig daglig maskine til web-browsing, let billedredigering og dine daglige Teams eller Zoom-opkald. Vi fik en til gennemgang, og efter at have brugt den, er det her grunden til, at vi synes, det er en velfungerende bærbar til studerende eller andre.

Specifikationer og pris

Dell 2-i-1 Windows bærbar computer



Vores anmeldelsesenhed kommer konfigureret med AMD Ryzen 7 5700U-processoren, 16 GB RAM og en 512 GB SSD. Den har også en 14-tommer berøringsskærm, der kommer ind i opløsningen på 1920 x 1080. Vores specifikke konfiguration er en af ​​de mere avancerede modeller. Det sælges for $1.059 . Uden vores opgraderinger kan du få en basismodel med Ryzen 5 5500U, 8 GB RAM og en 256 GB SSD for $860. Når det er til salg, er forskellen i opgradering kun $100, hvilket gør dette til et interessant køb.

Alle AMD Ryzen-enheder kommer også i farven 'Mist Blue'. Dell bruger bæredygtig vandbaseret maling for at få den farve, og det hjælper med at gøre enheden miljøvenlig.

Design

Dell inspiron 14 2-i-1 design

Enhver bærbar computer beregnet til skole og langvarig brug skal være hård, og Inspiron skuffer ikke der. Denne enhed har et design af aluminium og plastik, som føles meget premium. Låget bøjer knap nok, og tastaturdækket er meget stærkt. Kombineret med 'Mist Blue'-farven ser den også meget tiltalende ud for øjnene og adskiller den fra de grå eller sorte 2-i-1'ere, der normalt dominerer markedet. Bemærk, at der også er en Intel-version af denne, men den kommer i sølv.

Da dette er en 2-i1, vil jeg også nævne hængslerne. I en cyklus med åbning, lukning og flytning af Inspiron til dens fire tilstande, forblev den stærk med hver af mine bevægelser. Hængslet understøtter den bærbare computer i alle de vinkler, jeg testede den i. Som de fleste andre enheder i denne klasse, vil bunden af ​​den bærbare computer også løfte sig, når låget åbnes, for at hæve tastaturet op til en behagelig vinkel.

Dell inspiron 14 2-i-1 anmeldelse (amd): en velfungerende allround bærbar computer til skole og videre - onmsft. Com - 5. oktober 2021

Den base har nogle ventilationshuller, og der er også nogle skjulte udluftningsgitter på bagsiden af ​​tastaturdelen (det er den side, der vender mod skærmen.) Dell nævnte også for mig, at den testede hængslerne ved at åbne enheden og lukke den op. til 20.000 gange. Dette er en enhed, der er bundet til at holde.

Med hensyn til vægt er Inspiron overskuelig. Den kommer ind på tæt på 3 pund og måler lige under en halv tomme tyk. Dette er almindeligt for bærbare computere i denne prisklasse, ligesom det 'skrånende' design, hvor den bærbare computer er tyk bagpå og tynd foran. Dell runder dog hjørnerne af på den bærbare computer for at få den til at se lidt mere unik ud. Det siger, at dette kan hjælpe dig med at flytte enheden lettere.

Havne & Sikkerhed

Dell inspiron 14 2-i-1 anmeldelse (amd): en velfungerende allround bærbar computer til skole og videre - onmsft. Com - 5. oktober 2021

I disse dage ser det ud til, at laptopproducenter fjerner porte i stedet for at tilføje dem. Men på Inspiron-linjen gør Dell det ikke. Denne Inspiron 14 2-i-1 har alle de porte, du kan få brug for som studerende, forælder eller arbejder. Portene inkluderer en HDMI-port, 2 USB 3.2 Gen 1 Type-A-porte, en USB 3.2 Gen 1 Type-C-port og et 3,5 mm hovedtelefonstik. Der er endda en microSD-kortlæser ombord.

Da dette er et AMD-system. der er ingen Thunderbolt-understøttelse. Men USB-C-porten kan bruges til at safte den bærbare computer op med standardopladeren. Det er rart at se denne funktion, da de fleste andre bærbare computerproducenter måske har en tøndeoplader i stedet for USB-C. Bemærk, at USB-C-porten også kan bruges til eksterne skærme, hvis du foretrækker det frem for HDMI.

Dell inspiron 14 2-i-1 anmeldelse (amd): en velfungerende allround bærbar computer til skole og videre - onmsft. Com - 5. oktober 2021

Dell inspiron 14 2-i-1 anmeldelse (amd): en velfungerende allround bærbar computer til skole og videre - onmsft. Com - 5. oktober 2021

Hvad angår sikkerhed, henter Inspiron inspiration (pun intended) fra Lenovo. Du kan skubbe en lukker hen over webkameraet for at dække det, når det ikke er i brug. Det er et fint lille trick, der burde være nyttigt for studerende, der altid bruger klisterlapper til at dække det webcam. Der er også en fingeraftrykslæser indbygget i tænd/sluk-knappen, så du kan sikre din konto og gå uden adgangskode i Windows 10.

Display & Webcam

Dell inspiron 14 2-i-1 anmeldelse (amd): en velfungerende allround bærbar computer til skole og videre - onmsft. Com - 5. oktober 2021

Ser man på displayet, for generel web-browsing og multimedie, klarer Inspiron karakteren. Lysstyrken kan komme op til 270 nits i vores test. Den kommer også med 63 % af sRGB-spektret og 44 % Adobe RGB-dækning. Sammenlignet med en XPS er dette ikke store tal, men du skal huske, at dette er en budgetorienteret bærbar computer. Ja, skærmen kunne være lysere og mere levende, men til grundlæggende daglig brug er det helt fint. Igen er tallene tæt på, hvad du får i andre budgetbærbare computere, som Lenovo IdeaPad Flex 5.

I en situation brugte jeg min Inspiron til at se gennemgangsvejledninger på YouTube til spillet Nat i skoven. Dette er et mørkt udseende spil, men med en lysstyrke på 70 % repræsenterede Inspiron godt det røde i Maes øjne og det sorte i hendes pels. Til arbejde stablede jeg i mellemtiden mine browservinduer side om side.

Inspiron har nogle slanke siderammer, hvilket betyder, at du får lidt mere lodret plads. Dette henter inspiration fra XPS-serien, men bemærk, at det ikke er en ægte rammeløs oplevelse, da du stadig vil få tykke rammer i bunden. Men disse rammer hjælper dig med at bruge enheden i tablet-tilstand, hvor du måske vil have lidt plads til at gribe om noget.

Dell inspiron 14 2-i-1 anmeldelse (amd): en velfungerende allround bærbar computer til skole og videre - onmsft. Com - 5. oktober 2021

Og om dette virker min anmeldelsesenhed med en pen! Jeg brugte Dell Active Pen fra min XPS 13 2-i-1, og skærmen registrerede det fint. Dell fortæller mig, at den nævner pennesupport på Inspiron 14-produktsiden, så hvis du har brug for det, kan du købe det som ekstraudstyr.

Jeg afslutter dette afsnit med at trykke på webcam. Webkameraet er 720p, hvilket er fint til de fleste situationer. Men i betragtning af, at de fleste bærbare computerproducenter er flyttet til 1080p i 2021, håber jeg, at det kan ændre sig i næste års model. 720p er fint til mine webopkald, og mine kolleger sagde ikke, at jeg lignede en kartoffel, da jeg brugte Inspirons webcam, men 1080p tilføjer ekstra detaljer, der gør en kæmpe forskel.

Ydeevne

Amd ryzen chips

Vi har før talt om AMD vs Intel-rivalisering, og da dette er et AMD-system, bør du forvente en fantastisk ydeevne på Inspiron 14 2-i-1. AMD Ryzen 7 5700U er ingen joke. Og det er Ryzen 5-muligheden heller ikke. Med 8 kerner og 16 tråde kan denne Ryzen 7 skubbe Inspiron ret langt.

I vores test kom Inspiron hjem med en 1139 Single-Core-score og en 5985 Multi-Core-score . Jeg brugte også Inspiron til let videoredigering og til at sammensætte min 'tour of WIndows 11'-video, og den blev færdig med at kode den 10-minutters 1080p-film i Filmora på cirka 8 minutter, hvilket ikke er alt for dårligt i betragtning af den integrerede grafik.

Hvad angår spil, spillede Fortnite fint på systemet ved lave indstillinger, med omkring 30 billeder og tættere på 20 på medium. GTA V spillede i mellemtiden tæt på 23 på høje indstillinger og 30 på mellemstore indstillinger. Du kunne få noget let spil på denne enhed, men jeg ville ikke satse for meget på det. Indstillinger skal justeres ned. Dette er mere en produktivitetsbærbar computer.

Ud over disse krævende opgaver klarer Inspiron sig godt til web-browsing og det daglige arbejde. Min sædvanlige arbejdsgang på 10+ faner i Edge fik ikke enheden til at hoste, og faner frøs aldrig eller genindlæstes. Dette er virkelig en velfungerende bærbar til det grundlæggende.

Tastatur og pegefelt

Dell inspiron 14 2-i-1 anmeldelse (amd): en velfungerende allround bærbar computer til skole og videre - onmsft. Com - 5. oktober 2021

Da denne bærbare computer skal bruges af elever eller hjemme af forældre, så er et stærkt tastatur og pegefelt et must, og det er her, Inspiron udmærker sig. Dell siger, at denne nye Inspiron tilbyder et tastatur i fuld størrelse med 9 % større taster end den forrige generation.

Jeg kan godt lide de større taster, da de giver mine fingre mere plads til at glide, mens jeg skriver hurtigere. Jeg kunne også godt lide, hvor stille tastaturet er, da det er et af de blødeste og mest støjsvage, jeg nogensinde har skrevet på. Hvad angår pegefeltet, føles det ret tyndt, men det er ret glat. Den har også en god størrelse og understøtter alle Windows 10-bevægelserne. Jeg ville ønske, det føltes en smule mere solidt, men det er bare mig.

Batteri liv

Dell inspiron 14 2-i-1 anmeldelse (amd): en velfungerende allround bærbar computer til skole og videre - onmsft. Com - 5. oktober 2021

Jeg elsker bærbare computere, hvor batteriet kan holde hele dagen, og denne kan føjes til den blanding. Fra min arbejdsdag kl. 8.00-16.00 gik Latitude fra 100 % tæt på 30 % batteri med lysstyrke indstillet til medium, og batteriets glidning anbefales. I videostreaming-testen, hvor jeg afslørede den samme video, fortsatte det i omkring 11 timer på de samme indstillinger. Når det er sagt, kan du nemt forvente at få omkring 8-11 timers batterilevetid på Latitude.

Dell software

Dells bærbare Inspiron-computere leveres forudinstalleret med noget ekstra Dell-software. Du får Dell Mobile Connect og Dell Cinema Color alle forudinstalleret (bare for at nævne nogle få). Dell Mobile Connect kan hjælpe med at forbinde din telefon til din pc, så du kan få tekstbilleder og mere på din pc. Cinema Color tilpasser i mellemtiden skærmen til forskellige multimedier. Jeg kan godt lide denne ekstra software, da den tilføjer værdi til din pc.

Det værd for prisen

Dell Inspiron 14 2-i-1 til en pris på lige under $1.000 er en god allround bærbar. Med AMD Ryzen-chips under motorhjelmen fungerer den fantastisk som en almindelig daglig maskine til web-browsing, let billedredigering og dine daglige Teams eller Zoom-opkald.



^